Nopea defibrillaatio parantaa elottoman ennustetta

Kun ihmisen sydän pysähtyy, laadukkaan maallikkoelvytyksen lisäksi suurin selviytymiseen vaikuttava tekijä on nopea defibrillaatio. Maallikkodefibrillaattorit eli AED-laitteet (automatic external defibrillator) ovat nimenomaan tähän tarkoitukseen suunniteltuja. Modernit AED-laitteet ovat varmatoimisia, helppokäyttöisiä ja ne neuvovat käyttäjäänsä elvytyksen alusta loppuun. Willimiehen Ensiapukoulun valikoimasta löydät Zollin AED+ -maallikkodefibrillaattorit, jotka antavat kaiken yllä mainitun lisäksi myös painelupalautteen elektroditarroissa olevan sensorin avulla ja siten takaavat parhaan mahdollisen avun elottomalle. Zoll AED+ -laitteilla on myös viiden vuoden takuu ja ne ovat huoltovapaita laitteita takuuaikansa ajan. Etelä-Saimaan toimittaja kokeili ensimmäistä kertaa AED-laitetta ja oheiselta videolta voi helposti todeta AED-laitteen helppokäyttöisyyden. Tsekkaa video täältä.

Willimiehen Ensiapukoulun kautta saat räätälöidyn palvelun ensiaputarpeisiisi. Me toimitamme AED-laitteet ja oheistarvikkeet, koulutamme niiden käytön koko henkilökunnalle/yhteisölle. Kauttamme saat myös muut ensiaputarvikkeet sekä maakunnan parhaat EA-koulutukset kuuden ensihoitaja-ammattilaisen vetämänä. Ota rohkeasti yhteyttä.