Ensiapupäivystykset

Oletko järjestämässä tapahtumaa ja tahdot turvata osallistujien turvallisuuden? Meiltä saat pätevät päivystäjät turvaamaan tapahtumasi vieraat
Oletko järjestämässä pienempää tai isompaa kesätapahtumaa tai vaikkapa messuja, joka vaatii ensiapuhenkilökunnan läsnäoloa? Willimiehen Ensiapukoulu järjestää tilaisuuksiin sekä tapahtumiin ensiapu- ja ensihoitopäivystykset. Meiltä saat tapahtumaasi ammattitaitoisen tiimin huolehtimaan Sinun ja asiakkaidesi turvallisuudesta terveydenhuollon näkökulmasta. Kaikki päivystäjämme ovat alansa ammattilaisia. Palvelumme toimii ”avaimet käteen” -periaatteella, jolloin kartoitamme ja suunnittelemme päivystyksen kokonaistarpeen sekä määrittelemme tarpeellisen päivystäjien lukumäärän tapahtuman tyypistä ja erityispiirteistä riippuen. Tuomme paikanpäälle tietotaidon, yhteydet ja turvallisuuden.

Mikäli olet järjestämässä tilaisuutta tai tapahtumaa, jossa haluat varmistaa ammattillisen ja laadukkaan ensiavun läsnäolon – ota yhteyttä!

e-mail: info@willimieheneak.com, puhelin: 050 385 9959 tai palautesivulta