Ensiapukurssit

Meiltä saat ammattilaisten vetämät ja valmiiksi räätälöidyt ensiapukurssit.

Willimiehen Ensiapukoulun valikoimasta löytyvät kurssin jokaisen yrityksen ja yhteisön tarpeisiin. Olemme kouluttaneet muun muassa  sähkö-, metalli ja puunjalostusalan yritysten henkilöstöä, hoitolaitosten henkilökuntaa, yhteisöjä ja urheiluseuroja sekä vartijoita ympäri Etelä-Karjalaa ja Kaakkois-Suomea. Kurssimme ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan ja ovat aina ammattitaitoisten kouluttajien laatimia ja vetämiä. Kursseistamme saa myös viralliset EA-kortit ja ennen kaikkea taidot toimia hädän hetkellä. Tutustu tarkemmin kurssitarjontaamme täältä, tai ota suoraan yhteyttä esimerkiksi sähköpostitse!

Tässä muutamia tyytyväisiä asiakkaitamme:

  • Etelä-Karjalan Omaishoitajat ry
  • Kaakkois-Suomen Sydänpiiri ry
  • Etelä-Karjalan Omaiset mielenterveystyön tukena ry
  • Raha-automaattiyhdistys
  • Orthos Turvapalvelut Oy
  • Wirma Oy
  • Outotec Oy
  • Visedo Oy
  • Lappeenrannan Uimarit Ry
  • Fysiowire Oy